L O A D I N G
blog banner

Nya ögonskuggor!!!

För den som läser åtkommande kommer du säkert ihåg att jag beställde nya ögonskuggor för ett tag sen. Tror det är ungefär sex veckor sedan. Leveransen från USA tar uppenbarligen rätt lång tid ibland, men idag ringde brevbäraren på dörren och hade ett jättefint paket till mig. Som julafton, fast att jag vet precis vad jag har beställt. 😀

Egengjord palett från Makeup Geek.

Mobilbild, fotograferad inomhus i dagsljus. Färgerna stämmer hyfsat men skuggorna närmast i bild är mörkare i verkligheten.

Paletten är ihopplockad av mig själv via Makeup Geeks service att skapa sin egen palett.

Klicka här för att göra din egen (ej adlink).

Jag köpte tre extra skuggor (dubletter) för att komma upp i fraktfritt.
Inklusive tullavgiften gick hela kalaset på runt 550 – 600 spänn om jag inte missminner mig.

Jag har en egengjord palett med ögonskuggor från MUG (Makeup Geek (ej adlink)) sedan tidigare, men jag använder den i princip aldrig för att jag valt så knepiga färger till den. Eventuellt kommer jag att börja använda den mer – vi får se. Man ska känna sig bekväm också. 😀

Men alltså, seriöst. Den här nya paletten – shit, vad jag tror att jag har valt bra färger. Har givetvis testat att sminka mig, och bara för att jag aldrig någonsin gör det annars, valde jag att göra en så neutral och osynlig make up som jag bara kunde. Kommande dagar ska jag testa andra kombinationer (de röda, framför allt), så ni kommer förmodligen att se fler bilder så småningom.

Egengjord palett från Makeup Geek.

Det här är en stil jag aldrig någonsin har gjort på mig själv. Jag brukar inte gilla att ha en så neutral, osminkad look om jag faktiskt är sminkad. Men jag ville prova – och jag måste erkänna att den har sina poänger. Vill man känna sig snygg, men det kanske inte är tillfälle att göra sig fullt så sminkad som jag i vanliga fall vill vara, så är det här helt klart ett alternativ.

Sen var jag ju tvungen att testa och se hur det ser ut med glasögon, också. Och jag tycker att det funkar bra. Nu har jag ju redan testat en gång – har för mig att jag visade bild på det, så jag visste ju redan att mina glasögon fungerar bra till smink. Men ändå.

Test av nya ögonskuggor från Makeup Geek.

Mitt första intryck av den här paletten är bra pigment, ett visst mått av fallout, men att den kommer att fungera fantastiskt bra. Nu har jag ju inte testat alla skuggor än, så vi får se hur det känns när jag utforskat den här lite mer – men rent spontant känner jag att det här var ett bra köp. Jag är sjukligt sugen på att köpa fler skuggor från MUG, men för tillfället har jag inte råd – så det får vänta.

Men wheeee – jag har nya ögonskuggor! ♥

Och så ska jag påminna mig om och komma ihåg att jag faktiskt har en drös ögonskuggor jag gillar, i de färger jag trivs bäst med.

Alltså behöver jag egentligen inga fler ögonskuggor. Fast det är skillnad på behöver och villhöver. Så är det.