Självporträtt

 

Jag gillar att fundera över saker. Jag gillar också att ifrågasätta saker – ibland bara för sakens skull.

 

Jag nördar in mig på en del saker. Annat är jag extremt ointresserad av.

 

Klimakterietant har jag blivit också, trots min än så länge, i sammanhanget, ringa ålder.

 

På den här bloggen kan du läsa det mesta som ryms i min tankevärld. Från samhällskritik till skönhet 40+ till pinsamma historier till…

 

Välkommen! 🙂

Translation

Det är ganska precis ett år sedan jag träffade Tone första gången. Då hade hon för bara ett par veckor sedan (tror jag – är lite osäker på de exakta datumen) bytt namn, från Thomas till Tone, och hoppat på den här galna resan att gå från man till kvinna. Och här är vi nu – ett år senare, och skillnaden är oändlig.

1 år som Tone - här är skillnaden!

Det är helt otroligt vad ett år har gjort skillnad när det gäller – allt som har med Tone att göra, faktiskt. Titta på bilden här ovan och se själv (den går att klicka på för att se större).

Eftersom jag själv föddes som kvinna och kommer att vara kvinna tills den dag jag dör, har jag uppenbarligen inte gått igenom den här förändringen själv. Dock har jag gjort andra personliga resor och vet hur stort det kan vara – även om det inte är samma sak. Jag tycker att det är så vansinnigt häftigt att se hur Tone har förändrats under det här året. Och det är liksom ingen liten förändring.

Jag är alldeles otroligt glad att få vara del i Tones resa. Dessutom tar jag mig friheten att känna mig lite smickrad av att hon tycker om bilderna, eftersom jag är väldigt förtjust i dem själv. Som en liten teaser kan jag säga att det finns väldigt lösa planer för de här bilderna inför nästa år (sommar).

Men alltså, jag har svårt att greppa vilken förändring Tone har gått igenom under det här året – och förväntansfull på vad som kommer att hända framöver.